Kun et bevis på at jeg har søgt folk

fra April 2019jobet ikke mere.

To faste hjælper søges der ville have en Stillingen er på ca. 15. timer pr. uge. og pr. ansat

du bliver ansat i at hjælpe en mand på 46 år fra Randers sø, der har haft muskelsvind i 33 år. Bruger El-kørestol du bliver ansat efter loven om §94 hvor jeg selv kan ansatte folk til at hjælpe mig ca. som en bpa-hjælper men kun i hjemmet og i haven.

To søges til hjælper til personlige og praktiske opgaver jf. Lov om social service § 94:

ville du have Stillingen er på ca. 15. faste timer pr uge. Det er til 3 timer om dagen hver dag og 3 time om aften
Det er også som afløser under sygdom og/eller ferie.

fordel vis har være handicaphjælpere. Det er en fordel, vis du her kendskab til muskelsvind. Da det er jobbet hos en, som er maget ramt af muskelsvind.  hvis du har været hjælper før, men ikke et krav, da oplæring sker på første uge på jobbet.


Alle vagterne er på 3 timer ellers ½ time og 1 time. Ellers på 1½ time Det kan være alle ugens dage. Efter hvad jeg skal i denne uge. som fast ansat til at hjælpe mig. har 3 faste pt og de skifter til at tage weekenden så de har hvar 2 weekend og ellers hver 3 wekkend.

Og vis en bliver syg ellers skal på ferie. Så det er kun dem som dækker alle vagter,

Jeg skal bruge hjælp til næsten alt, så du skal være mine arme og ben.

og opgaverne vil bl.a. være: Madlavning og indkøb, Rengøring og tøjvask, Af- og påklædning hjælp med tøj – også når jeg sidder i kørestolen Og hjælp til at rate på tøjet når jeg er komme over i kørestolen dette kan jeg ikke mere i mit liv uden hjælpen, Hjælp til at skære mad ud • Bad • Betjening af loft-lift, Småting i haven. Og noget gange ting til og fra bilen

Klaus ved også selv hvordan han skal hjælpes på den rigtige måde da er jobbet hos en, som er maget ramt af muskelsvind.  Så derfor siger jeg det skal være folk der ville hjælp på den måde klaus siger det på og han også selv hvordan. Og kan også selv oplært i at hjælpe


Stillingen kan måske kombineres med andet job ellers kan måske under uddannelse.
og har et meget aktiv liv, og har min ejen IT- Virksomhed. og kommer en del i Muskelsvindfonden og på Egmont Højskolen. Og laver politik og skriver bøger men kan også godt lide at nyde livet stille og rolig og tage en dag ad gangen. Kan ikke selv noget uden hjælpe og jeg er ikke som selv kan tage tøjet på mere.

Det vil være en fordel, hvis du bor i byen eller tæt ved.
Er det et job, som du kunne tænke dig, så send gerne din ansøgning på mail hurtigst muligt.

Kontakt klaus@handi-jobs-ke.dk ved uddybende spørgsmål. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt.
axp.handi-jobs-ke.dk
(BPA FOR EVER)

Med Venlig Hilsen
Klaus Emilius Forfatter

    ledsager til ca. 3,5 timer pr. uge er det dig så skriv.

    Word dokument sendes på mail og vis du har et foto. men ved godt dette ikke er maget tid men ved at jeg er klar på super dage

    Mail klaus@handi-jobs-ke.dk

    Mere om hvor jeg må det selv vis du ikke ved det.

    jeg må jo efter loven valg af hjælper til personlige og praktiske opgaver jf. Lov om social service § 94: Du er berettiget til at modtage hjemmehjælp jf. Lov om social service §xx, fordi du har haft et tab af funktioner, som gør at du har svært ved at udføre de daglige personlige og praktiske aktiviteter.