Forsiden.

VELKOMMEN TIL HANDI-JOBS-KE.DK

Formål med siden kun er at finde Handicaphjæper & styrede BPA-hjælper-Assistenter som er ansat ved K.E.

Velkommen til mit hjælper sted det er har Klaus Emilius søger folk  til at hjælpe mig i alt fremtid

Og i dag er en ung/mand på 49år har haft muskelsvind i mere end 30år og brugt kørestol i 24år er i dag Muskelsvindler, der for skal der Ro og fred i hjemme. Ellers kan jeg lig dette Højskole, Motorløb/sport, musik, haven, natur, og planter og tager en dag ad gangen ellers bruger jeg tiden på at skrive bøger om livet og hjælpe folk med deres IT-problemer

Og autodidakte inden for alle de jobs: Multi-digital kunstner, forfatter, foredragsholder, , blog skriver og webmaster ikke kun for mig selv. Ellers er med i Bestyrelse Socialistisk Folkeparti i SF. Der laver K.E. politik. Fordi jeg ville kunde gøre en forskel, med min livs, plan på denne ’planeten jorden’ som er Politiken.
Men K.E. er kun en maget Aktiv og udadvendt fysisk handicappet. Med muskelsvind som ikke kan stoppe med at lave noget men i dag ved K.E. at han ikke mere kan lave til liv uden mist 168 timers BPA-hjælper-Assistenter hjælp om ugen, og har også søgt om 147 timers bpa. 8 aptil i år. ser livet ud som en på 30 år. Men siger at K.E. Finder mig ikke folk de lyver om mit liv eller mit muskelsvind.
Kender også til loven med at have en bpa-hjælper.

Og ved i dag efter alle de år med muskelsvind efter mange år så jeg kan ikke så maget mere i dag uden en bpa-hjælper-Assistenter som dette er så

siden til alle mine ansat. Siden 2013 og til langt ud i fremtiden.

Kommer på højskolen Egmont kommer maget på og kommer maget i muskelsvindfonden på Musholm
Siger der skal være Plads Til Forskelle i verden

Men K.E. Elsker god mad. Venner. Hjemmet, grille, ro & fred, musik og fester ikke så mage mere og live et normalt liv og ikke mens kvinde i livet er ikke fundet i nu. Dette venter jeg. Og så ville jeg have mig en hund.
Har selv valgt alle mine jobs i dag.

siden jo et bevis på at jeg har styr på det. og lige dette med at have et overblik er noget jeg alt har.